جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فیروزکوه به ریاست فرماندار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری فیروزکوه، جلسه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان فیروزکوه ظهر روز چهار شنبه به ریاست ابوالقاسم مهری فرماندار شهرستان فیروزکوه و با حضور امام جمعه، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه پاسداران، جانشین فرمانده نیروی انتظامی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ، خانواده شهدای روستای انزها و اعضای این شورا برگزار شد.
مهری در این جلسه مطالعه و پرداختن به زندگینامه شهداء را ضروری دانست و افزود: می توان با مطالعه و پرداختن به زندگینامه شهداء آثار فاخری از ۸ سال دوران دفاع مقدس خلق و در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان امروزی ارائه نمود.
وی بر لزوم تشکیل جلسات شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با حضور تمامی متولیان امر تأکید کرد و افزود: انتظار میرود که با حضور حداکثری و همفکری اعضای شورا بتوانیم تصمیمات راهبردی و اجرایی لازم برای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت اتخاذ و با هدفگذاری دقیق مسیری مناسب برای تعمیق این فرهنگ در جامعه ترسیم کنیم. ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز به اهتمام جدی مسئولان دارد.
گفتنی است در این جلسه در خصوص تدفین دو شهید کمنام در روستای انزها بحث و گفتگو شد.