شنبه 15 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 21 شهريور 1400
کد 9855

نشست ماهانه بخشدار ارجمند با دهیاران روستاهای بخش

نشست ماهانه بخشدار ارجمند با دهیاران روستاهای بخش صبح روز پنجشنبه در محل بخشداری ارجمند برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بخشداری ارجمند، نشست ماهانه "بوربوری" بخشدار ارجمند با دهیاران روستاهای بخش صبح روز پنجشنبه  در محل بخشداری ارجمند برگزار شد.
بخشدار ارجمند در این نشست ضمن تقدیر از تلاش و زحمات دهیاران عنوان کرد : برقراري ارتباط و تعامل دهياران با مردم  و هماهنگي با بخشدار و شوراهاي اسلامي روستا موجب توسعه در روستا ها مي شود .
"بوربوری" با بیان اینکه دهیاری ها منشاء خدمات رفاهی و عمومی مردم در روستاها هستند و باید بر این خدمت افتخار کنند اظهار داشت : علی رغم همه محدودیت های اعتباراتی با تلاش دهیاران اقدامات خوبی در روستاهای بخش ارجمند صورت گرفت.
در ادامه این نشست هر یک از دهیاران بخش ضمن ارائه گزارشی از عملکرد و اقدامات انجام گرفته در روستاها، مسائل و مشکلات موجود را بیان داشته و خواستار پیگیری و رفع این مشکلات شدند.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 21 شهريور 1400
  • توسط بخشداری ارجمند فرمانداری فیروزکوه
  • تعداد بازدید 1
Aa