يکشنبه 2 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 31 فروردين 1400
کد 9356

طرح جابربن‌حیان در مدارس ابتدایی فیروزکوه اجرا شد

جشنواره جابربن‌حیان به صورت مجازی و در بستر شبکه اجتماعی شاد در میان دانش‌آموزان مدارس ابتدایی شهرستان فیروزکوه اجرا شد.

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فیروزکوه، مریم مردانی، رئیس اداره تکنولوژی و گروه‌های آموزشی و تولید محتوای اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، با قدردانی از زحمات معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش، مدیران، معلمان، راهبران آموزشی و دانش‌آموزان فعال فیروزکوه در برپایی نمایشگاه مجازی پروژه‌های علمی دانش‌آموزی و فرصت‌های متنوع یادگیری گفت: اهتمام و تلاش در امر آموزش و تربیت و هدایت نیروی انسانی متخصص آینده به عنوان سرمایه ارزشمند انسانی، جهت راهبری و اعتلای کشور عزیزمان توسط معلمان فهیم و تلاشگر، خدمتی شایسته و قابل تحسین و تقدیر است. 

   در این جشنواره، آثار دانش‌آموزی آموزشگاه‌های ابتدایی شهرستان در کانال نمایشگاهی مجازی جشنواره پروژه‌های علمی دانش‌آموزی و فرصت‌های متنوع یادگیری مدارس منتشر و توسط کارشناسان استانی این جشنواره بازدید و ارزیابی شد.

   گفتنی‌ست طرح «جابربن‌حیان» یک طرح پژوهش‌محور و به منظور تقویت روحیه پژوهشگری، پرورش خلاقیت، تقویت همکاری و کارگروهی در دانش‌آموزان، تقویت میل به یادگیری و ارتقای سطح علمی بوده و اغلب بر دست‌سازه‌های علمی و آثار هنری و ادبی دانش‌آموزان مقطع ابتدایی و آزمایش‌های مربوط به نکات درسی آن‌ها تمرکز دارد.

 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 31 فروردين 1400
  • توسط آموزش و پرورش فیروزکوه
  • تعداد بازدید 3
Aa