En
تاریخ : دوشنبه 28 مرداد 1398
کد 6089

بازدید کارشناس نظارت برمواد غذایی شبکه ازشرکت صنایع غذایی گدوک

کارشناس نظارت برمواد غذایی شبکه ازشرکت صنایع غذایی گدوک بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه، کارشناس نظارت برمواد غذایی شبکه ازشرکت صنایع غذایی گدوک بازدید به عمل آورد.
هدف از این بازرسی،  بررسی میزان نمک در دوغ تولیدی کارخانه بود که طی برنامه سالیانه کارخانجات موظف به کاهش میزان نمک  طبق استاندار و فرموله ارائه شده میباشند.
لازم به ذکر است با کاهش میزان نمک امکان کاهش کیفیت دوغ از لحاظ غلظت –
احساس دهانی- ماندگاری محصول  وجود دارد که می بایست طی بازرسی  دوره ایی به طور مستمر مورد ارزیابی قرار گیرد
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 28 مرداد 1398
  • توسط شبکه بهداشت و درمان فرمانداری فیروزکوه
  • تعداد بازدید 3