سه شنبه 31 شهريور 1405
تاریخ : سه شنبه 31 شهريور 1405
کد 13703

توزیع اعتبارات پروژه‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای سال ۱۴۰۵ در فیروزکوه

نحوه توزیع اعتبارات پروژه‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای سال ۱۴۰۵ و اولویت‌بندی طرح‌های عمرانی شهرستان فیروزکوه در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری فیروزکوه، جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان به ریاست ابوالفضل زمانی‌نژاد فرماندار فیروزکوه و با حضور زمانیان دبیر کمیته برنامه‌ریزی استان، شریعت‌زاده معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرمانداری، بخشداران و شهرداران فیروزکوه و ارجمند و رؤسای دستگاه‌های اجرایی شهرستان برگزار شد.

 در این نشست، میزان و نحوه توزیع اعتبارات سال ۱۴۰۵ در بخش‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفت و بر هدایت منابع به سمت پروژه‌های اولویت‌دار، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و طرح‌هایی که بیشترین اثرگذاری را در بهبود خدمات عمومی و رفع نیازهای شهرستان دارند، تأکید شد.

 ابوالفضل زمانی‌نژاد فرماندار فیروزکوه با اشاره به ضرورت استفاده هدفمند از منابع اعتباری، خواستار تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه‌تمام، پرهیز از پراکنده‌سازی اعتبارات و تمرکز منابع بر طرح‌های دارای قابلیت اجرا و بهره‌برداری شد.

 
 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 31 شهريور 1405
  • توسط سید مهرداد حسینی /ادمین فرمانداری فیروزکوه
  • تعداد بازدید 1
Aa