جمعه 14 آذر 1404
تاریخ : دوشنبه 10 آذر 1404
کد 13581

تأکید فرماندار فیروزکوه بر ضرورت فرهنگ‌سازی، انسجام‌بخشی و برنامه‌ریزی بلندمدت در حوزه فرهنگی شهرستان

فرماندار فیروزکوه بر ضرورت فرهنگ‌سازی، انسجام‌بخشی و برنامه‌ریزی بلندمدت در حوزه فرهنگی شهرستان تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی فیروزکوه، ابوالفضل زمانی‌نژاد فرماندار فیروزکوه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دریاباری امام جمعه شهرستان، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان، خدادادی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، بخشدار ارجمند، شهردار ارجمند، مدیران دستگاه‌های اجرایی و اعضای شورا برگزار شد، بر اهمیت هم‌افزایی، مسئولیت‌پذیری و برنامه‌ریزی عملیاتی در حوزه فرهنگ عمومی تأکید کرد.
فرماندار فیروزکوه با قدردانی از همراهی مدیران و روحانیت معزّز حاضر در جلسه، اظهار داشت: موضوعاتی که در شورای فرهنگ عمومی مطرح می‌شود، دغدغه‌های واقعی جامعه است و بیان این مسائل در تصمیم‌سازی و سیاست‌گذاری فرهنگی شهرستان نقش مؤثر دارد.
وی با اشاره به تشکیل کارگروه‌های پنج‌گانه ذیل شورای فرهنگ عمومی افزود: انتظار می‌رود جزئیات موضوعات در کارگروه‌ها بررسی شود و جمع‌بندی نهایی برای تصمیم‌گیری کلان در شورا ارائه گردد. این ساختار جدید، موجب انسجام بیشتر و تمرکز بهتر بر مسائل فرهنگی خواهد شد.
زمانی‌نژاد در ادامه با اشاره به روز مقابله با زلزله و حضور در مانور ایمنی مدارس گفت: فرهنگ‌سازی در حوزه ایمنی، بحران، ترافیک و سایر موضوعات اجتماعی از اهمیت بالایی برخوردار است و بخش زیادی از تحقق آن نیازمند اقدامات پیش‌بینی‌شده، برنامه‌ریزی دقیق و همراهی دستگاه‌ها است.
فرماندار فیروزکوه همچنین ضرورت توجه به فرهنگ گردشگری و مدیریت جمعیت فصلی شهرستان را مورد تأکید قرار داد و توضیح داد: مسائل مرتبط با گردشگران، زیرساخت‌ها، نمازخانه‌ها، خدمات عمومی و نیازهای مسافر باید از هم‌اکنون پیش‌بینی و برنامه‌ریزی شود. این موارد تنها محدود به کارگروه گردشگری نیست، بلکه بخشی از شرح وظایف ذاتی دستگاه‌های اجرایی است.
وی با اشاره به اهمیت انتخابات شوراهای اسلامی و سرشماری نفوس و مسکن در سال آینده خاطرنشان کرد: اطلاع‌رسانی صحیح، فرهنگ‌سازی و مشارکت مردم در این رویدادها، نیازمند همکاری بخشداران، شوراها و دستگاه‌های فرهنگی است. برخی از روستاها در فصول سال خالی از سکنه می‌شوند و باید از هم‌اکنون برنامه‌ریزی لازم برای ثبت دقیق جمعیت و بهره‌مندی از خدمات صورت گیرد.
زمانی‌نژاد ضمن قدردانی از تلاش مدیران محلی و دهیاران فعال، تصریح کرد: انتخاب افراد دلسوز، کارآمد و امین برای شوراهای روستایی و شهری ضرورت دارد و باید زمینه حضور نیروهای متخصص و جوان فراهم شود تا مسائل مردم با دقت و مسئولیت‌پذیری بیشتری پیگیری گردد.
فرماندار فیروزکوه در بخش پایانی سخنان خود، از همراهی امام جمعه، اعضای شورای تأمین و دستگاه‌های اجرایی در اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی شهرستان تقدیر کرد و گفت: مردم حق دارند در کنار برگزاری مراسم مذهبی و آئینی، از جشن‌ها و برنامه‌های شادی‌بخش نیز بهره‌مند شوند. این خدمات باید در چارچوب ضوابط و با هدف ایجاد نشاط اجتماعی ارائه شود تا نیازهای فرهنگی جامعه به بهترین شکل تأمین گردد.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 10 آذر 1404
  • توسط سید مهرداد حسینی /ادمین فرمانداری فیروزکوه
  • تعداد بازدید 5
Aa