سه شنبه 18 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 5 شهريور 1404
کد 13477

فرماندار فیروزکوه:

انتخاب مدیران و کارکنان نمونه، تجلیل از روحیه خدمتگزاری است

فرماندار فیروزکوه در همایش تبیین و تجلیل از مدیران و کارکنان نمونه شهرستان گفت: انتخاب مدیران و کارکنان نمونه، تجلیل از روحیه خدمتگزاری است.
 به گزارش روابط عمومی فرمانداری فیروزکوه، ابوالفضل زمانی‌نژاد فرماندار فیروزکوه در همایش تبیین و تجلیل از مدیران و کارکنان نمونه شهرستان، ضمن قدردانی از تلاش‌های جهادی مدیران و کارمندان، انتخاب افراد نمونه را اقدامی ارزشمند در راستای تقویت روحیه خدمتگزاری دانست.
وی با بیان اینکه «مدیران و کارمندان نمونه، نماد تعهد، تلاش و صداقت در مسیر خدمت به مردم هستند»، افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری جامعه به الگوهای عملی در عرصه خدمت نیاز دارد و معرفی این افراد می‌تواند مشوقی برای سایر کارکنان در مسیر خدمت صادقانه باشد.
زمانی‌نژاد در ادامه با تقدیر از همراهی و همکاری دستگاه‌های اجرایی شهرستان در مدیریت جنگ ۱۲ روزه اخیر، گفت: این همدلی و حضور مؤثر مدیران، نشان‌دهنده روحیه ایثار و احساس مسئولیت در برابر مردم و میهن اسلامی است.
فرماندار فیروزکوه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت کار جهادی در همه عرصه‌ها، خاطرنشان کرد: اگر با همین روحیه وحدت، وفاق و تلاش جمعی ادامه دهیم، بی‌تردید در مسیر پیشرفت شهرستان و ارتقای سطح خدمات به مردم، دستاوردهای ارزشمندی به دست خواهیم آورد.

 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 5 شهريور 1404
  • توسط امیرحسین درویش/خبرنگار فرمانداری فیروزکوه
  • تعداد بازدید 0
Aa