سه شنبه 18 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 5 شهريور 1404
کد 13473

دیدار معاونین و کارکنان فرمانداری فیروزکوه با فرماندار به مناسبت هفته دولت

معاونین و کارکنان فرمانداری فیروزکوه با فرماندار به مناسبت هفته دولت دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری فیروزکوه، همزمان با گرامیداشت هفته دولت، معاونین و پرسنل فرمانداری با حضور در دفتر فرماندار، این ایام را به ابوالفضل زمانی‌نژاد فرماندار فیروزکوه تبریک گفتند.
در این دیدار، کارکنان فرمانداری با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت را فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی و خدمت صادقانه به مردم عنوان کردند.
فرماندار فیروزکوه نیز ضمن قدردانی از تلاش‌ها و همراهی کارکنان، اظهار داشت:
«هفته دولت یادآور اخلاص، ساده‌زیستی و روحیه خدمت شهیدان رجایی و باهنر است و همه ما باید در مسیر تحقق دولت وفاق و کارآمد گام برداریم. موفقیت امروز فرمانداری مرهون تلاش‌های تک‌تک همکاران است و امیدوارم با همدلی و پشتکار، خدمت بی‌منت به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهیم.»
زمانی‌نژاد تأکید کرد: وفاق، همدلی و خدمت صادقانه به مردم مهم‌ترین رسالت دولت چهاردهم و مجموعه فرمانداری فیروزکوه است.
 
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 5 شهريور 1404
  • توسط امیرحسین درویش/خبرنگار فرمانداری فیروزکوه
  • تعداد بازدید 0
Aa