جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : چهارشنبه 8 مرداد 1404
کد 13444

برگزاری ملاقات مردمی فرماندار فیروزکوه در قالب سه‌شنبه‌های مردمی

ملاقات مردمی فرماندار فیروزکوه در قالب سه‌شنبه‌های مردمی با حضور مسئولان دستگاه‌ها برگزار شد.
در قالب برنامه «سه‌شنبه‌های مردمی» و با هدف رسیدگی مستقیم به مطالبات و مشکلات شهروندان، ابوالفضل زمانی‌نژاد فرماندار فیروزکوه به‌صورت چهره‌به‌چهره با تعدادی از شهروندان دیدار و گفت‌وگو کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری فیروزکوه، این برنامه با هماهنگی اداره بازرسی فرمانداری و با حضور جمعی از مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی مرتبط برگزار شد تا پاسخگویی و پیگیری مشکلات مردم در همان جلسه تسهیل شود.
فرماندار فیروزکوه در این دیدارها با تأکید بر اهمیت شنیدن مستقیم مسائل مردم، گفت: ملاقات‌های مردمی فرصت مغتنمی برای شناسایی دغدغه‌های واقعی شهروندان و تلاش برای حل آن‌ها از مسیر قانونی و کارشناسی است.
شهروندان حاضر در این دیدارها، مسائل مختلفی از جمله موضوعات عمرانی، خدماتی، اشتغال و ... را مطرح کردند که از سوی فرماندار و مسئولان ذی‌ربط مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.
 
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 8 مرداد 1404
  • توسط امیرحسین درویش/خبرنگار فرمانداری فیروزکوه
  • تعداد بازدید 0
Aa