جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : دوشنبه 29 ارديبهشت 1404
کد 13303

دیدار مدیرکل آبفای شرق استان تهران با فرماندار فیروزکوه

مدیرکل آبفای شرق استان تهران با فرماندار فیروزکوه دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری فیروزکوه، علیرضا قاسمی مدیرکل شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران با حضور در فرمانداری، با ابوالفضل زمانی نژاد فرماندار فیروزکوه دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، ضمن بررسی وضعیت تأمین آب شرب شهری و روستایی شهرستان، به تبادل نظر در خصوص طرح‌ها و پروژه‌های در دست اجرا و برنامه‌ریزی‌شده در حوزه آب و فاضلاب پرداختند.
فرماندار فیروزکوه با تأکید بر اهمیت مدیریت منابع آبی در شرایط کم‌آبی موجود، خواستار تسریع در روند اجرای پروژه‌های عمرانی و خدماتی مربوط به آب در مناطق روستایی و پیگیری فاضلاب شهر فیروزکوه شد.
مدیرکل آبفای شرق استان نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از آخرین اقدامات انجام‌شده، بر تداوم همکاری و تعامل با مجموعه فرمانداری جهت بهبود خدمات‌رسانی به شهروندان تأکید کرد.
 
 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 29 ارديبهشت 1404
  • توسط امیرحسین درویش/خبرنگار فرمانداری فیروزکوه
  • تعداد بازدید 0
Aa