جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : پنجشنبه 27 دي 1403
کد 12882

حضور فرماندار فیروزکوه در جمع معتکفین

سرپرست فرمانداری فیروزکوه در جمع معتکفین حضور یافت.
 سرپرست فرمانداری فیروزکوه با حضور در مسجد جامع شهر فیروزکوه و مسجد حوزه علمیه امام صادق وشتان در جمع معتکفین حضور یافت و با آنان دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان فیروزکوه، در دومین روز از ایام اعتکاف، ابوالفضل زمانی نژاد سرپرست فرمانداری فیروزکوه به همراه بخشداران و شهردار فیروزکوه با حضور در جمع معتکفین دانش آموز پسر مسجد جامع شهر فیروزکوه و مسجد حوزه علمیه امام صادق وشتان ضمن دیدار از معتکفین به گفتگو، با آنها پرداخت.
سرپرست فرمانداری فیروزکوه در جمع معتکفین نوجوان با اشاره به اهمیت مراسم معنوی اعتکاف اظهار داشت: اعتکاف فرصت بسیار مناسبی برای امر خودسازی و تقویت ارتباط با خداوند است.
وی با اشاره به ضرورت شناخت دین و برقراری ارتباط مستمر با پروردگار افزود: این مراسم‌های معنوی بهترین بستر و فرصت برای تربیت نسل‌های مومن، انقلابی و تأثیرگذار است.
 زمانی نژاد ابراز داشت: دشمنان تلاش می‌کنند تا معنویت در جامعه ما کمرنگ شود چرا که دین را مانع رسیدن به اهداف خود می‌دانند و همین روحیه معنوی و دینداری موجب شد تا شهدا و رزمندگان در سالهای دفاع مقدس در دفاع از کیان کشور در صحنه حضور داشته باشند.


 
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 27 دي 1403
  • توسط بنیامین صادقی/ خبرنگار فرمانداری فیروزکوه
  • تعداد بازدید 0
Aa