جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : يکشنبه 16 دي 1403
کد 12853

دیدار رییس دادگستری و دادستان با سرپرست فرمانداری فیروزکوه

رییس دادگستری و دادستان شهرستان فیروزکوه با حضور در فرمانداری، با ابوالفضل زمانی نژاد سرپرست فرمانداری دیدار و انتصاب ایشان را تبریک گفتند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری فیروزکوه ؛ "محمد عباس یوسف‌وند" رییس دادگستری و "توحید مظفری" دادستان عمومی و انقلاب شهرستان با حضور در فرمانداری این شهرستان با "ابوالفضل زمانی نژاد" سرپرست فرمانداری فیروزکوه دیدار و  انتصاب ایشان را تبریک گفتند.
سرپرست فرمانداری فیروزکوه در این دیدار ضمن تقدیر از همکاری صمیمانه مجموعه دادگستری شهرستان  با فرمانداری در راستای پیشبرد اهداف دولت وفاق ملی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با تعامل مجموعه دادگستری شهرستان به‌ویژه رییس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شاهد پیشبرد اهداف دولت در حوزه‌های مختلف هستیم.
زمانی نژاد سرپرست جدید فرمانداری در این دیدار ضمن قدردانی از حضور رییس دادگستری و دادستان در فرمانداری اظهار نمود: همدلی و همراهی دستگاه قضا با مجموعه دولت می تواند در امنیت پایدار شهرستان تاثیرگذار و پیشرفت شهرستان را رقم‌ بزند.
یوسف وند رییس دادگستری و مظفری  دادستان عمومی و انقلاب شهرستان  نیز در این دیدار با تبریک انتصاب به فرماندار شهرستان بر تعامل با فرمانداری و سایر دستگاه‌های دولتی در راستای تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی در این شهرستان تأکید کردند.

 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 16 دي 1403
  • توسط بنیامین صادقی/ خبرنگار فرمانداری فیروزکوه
  • تعداد بازدید 0
Aa