جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : پنجشنبه 29 آذر 1403
کد 12794

فرماندار فیروزکوه: خروجی ستاد تنظیم بازار در کیفیت زندگی مردم باید دیده شود

فرماندار فیروزکوه در جلسه ستاد تنظیم بازار گفت: خروجی ستاد تنظیم بازار در کیفیت زندگی مردم شهرستان باید دیده شود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری فیروزکوه، محمد حیدری منش فرماندار فیروزکوه در جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان که با حضور معاون برنامه‌ریزی، شهردار فیروزکوه و دیگر اعضا در محل فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: خدمت به مردم حق الناس است و باید آن را به درستی ادا کنیم، تعزیرات و بازرسی نقش مهمی در نظارت‌ها دارند و باید مستمر پای کار باشند و در صورت مشاهده تخلف به ویژه گرانفروشی فوری اقدام کنند.
وی با اشاره به اهمیت کنترل قیمت‌ها در بازار افزود: خروجی ستاد تنظیم بازار باید در سطح شهرستان و در کیفیت زندگی مردم دیده شود و تغییر بایستی به نفع مردم و اثرات آن در کاهش سطح عمومی قیمت‌ها مشهود باشد.
حیدری منش افزود: راهکار گروه کارشناسی کارگروه تنظیم بازار در راستای تعدیل قیمت های مایحتاج ضروری خانوار ایجاد میدان عرضه میوه و تره بار است.
عالی ترین مقام دولت در شهرستان با ارایه برنامه ریزی تا دهه فجر خواستار راه اندازی میدان دایمی عرضه میوه و تره بار توسط شهرداری فیروزکوه با مشارکت اتاق اصناف شد و مقرر شد دستگاه های متولی در اسرع وقت برنامه ریزی های لازم را در این مورد داشته باشند.

 
 
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 29 آذر 1403
  • توسط بنیامین صادقی/ خبرنگار فرمانداری فیروزکوه
  • تعداد بازدید 0
Aa