در آستانه هفته پدافند غیرعامل، جلسه ستاد مدیریت بحران مشترک با پدافند غیرعامل شهرستان برگزار شد.
ر آستانه هفته پدافند غیرعامل ،جلسه ستاد بحران مشترک با پدافند غیرعامل به ریاست محمد حیدری منش فرماندار فیروزکوه و با حضور سرهنگ شاکری فرمانده انتظامی شهرستان،سرهنگ رحیمی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان، معاونین فرمانداری،بخشداران، شهرداران و مدیران اجرایی و مسوولین در محل فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان فیروزکوه،حیدری منش در این جلسه گفت: پدافند غیر عامل مجموعه اقداماتی است که منجر به کاهش میزان آسیب پذیری و همچنین تداوم فعالیت های مهم وضروری در زمان وقوع بحران وتهدیدات می شود
وی ادامه داد: از این رو شناسایی نقاط ضعف وقوت و ارایه برنامه مناسب در این حوزه باید از مهمترین اهداف و برنامه های دستگاه های ذی ربط باشد.
فرماندار فیروزکوه با تاکید بر این که همه دستگاه ها موظف و مکلف به ارایه گزارش عملکرد در حوزه پدافند غیر عامل هستند بیان داشت: هردستگاه متناسب با حوزه کاری خود راهکار کارشناسی و یک برنامه بلند مدت در راستای عملی شدن اصول پدافند غیر عامل ارایه دهد.