فرماندار شهرستان فیروز کوه گفت: در طول هفته دولت 60 طرح اقتصادی و عمرانی با اعتبار 289 میلیارد و 214 میلیون تومان در سطح شهرستان افتتاح و به بهره برداری می رسد.
فرماندار شهرستان فیروز کوه در نشست خبری که به مناسبت هفته دولت برگزار شد به خبرنگاران گفت: بیش از 12 پروژه شهری همچون آسفالت معابر سطح شهر و شهرک آل یاسین، تقویت و اجرای فاز دوم پروژه پایش تصویری شهر فیروزکوه، خاکبرداری، زیرسازی و آسفالت محور ارتباطی شهرک شهید فامیلی به شهرک کوهسار و ... توسط شهرداری فیروزکوه با اعتباری بالغ بر 27 میلیارد و 800 میلیون تومان انجام شده است.
وی ادامه داد: بنیاد مسکن اجرای طرح هادی روستای شادمهن،طارم، و دمی آقا را اجرا کرده است.
فرماندار شهرستان فیروز کوه گفت: اداره آب و فاضلاب نیز یک پروژه را با هدف ایجاد آب پایدار (احداث خط انتقال مهاباد) در هفته دولت افتتاح می کند.
حیدری منش ضمن تقدیر از مدیران شهرستان، اظهار داشت: طرح های قابل افتتاح در سطح شهرستان در هفته دولت به همت مسوولان شهرستان اجرا شده و به بهره برداری می رسد تا خدمات رسانی بیشتر و بهتری به شهروندان داشته باشیم.
وی ادامه داد: پروژه اصلاح و بهینه سازی خط 20 کیلو ولت روستاهای مهاباد، خمده، محمودآباد توسط اداره برق با اعتباری بالغ بر 3میلیارد و پانصد و پنجاه و یک میلیون تومان اجرا شده است.
عالی ترین مقام دولت در شهرستان ادامه داد، در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ای روکش آسفالت محور های سیل زده سیمین دشت، روکش آسفالت و بهسازی محور های روستایی( مهن،گچه،کتالان)، بهره برداری از روشنایی محور امین آباد، ایمن سازی نقاط پر تصادف شهرستان با اولویت امین آباد تا هرانده،روکش آسفالت بزرگراه دماوند_فیروزکوه با اعتباری بالغ بر 580 هزار میلیون ریال بوده است.
حیدری منش در بخش صنعت با توجه به شعار سال رشد تولید با مشارکت مردم گفت، افتتاح شرکت آرمه بتن فیروزکوه در دستور کار قرار دارد.
در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری نیز مرمت و کنترل سیل آبخیزهای شهرستان و همچنین حفاظت خاک و پیشگیری از فرسایش انجام شده است .
حیدری منش ادامه داد: شفاف سازی، تمرکز مبارزه با فساد، تمرکز بر دولت الکترونیک، پیش بینی و پی گیری فساد اداری ، پیگیری اموال تملیکی،شفاف سازی حقوق مدیران دولتی ، جلوگیری از پنهان کاری و رانت خواری در دولت سیزدهم شکل گرفت و در دولت چهاردهم ادامه خواهد داشت.
وی با بیان این که در هر دولت، ریل گذاری برای آینده انجام می شود، اظهار داشت: در دولت سیزدهم اقدامات ارزشمندی برای خدمت رسانی به مردم علاوه بر ریل گذاری و سازماندهی اتفاق افتاده است.
وی تاکید کرد: مسوولان با کار جهادی برای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به مردم در راستای سیاست های دولت مردمی اقدامات ارزشمندی را انجام بدهند.