پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 9 مرداد 1403
کد 12526

در گرامیداشت هفته بهزیستی؛ دیدار فرماندار فیروزکوه با رییس و کارکنان این اداره

فرماندار فیروزکوه بر رضایت نسبی جامعه هدف از عملکرد بهزیستی فیروزکوه، خبر داد.
فرماندار فیروزکوه در نشست صمیمی با رییس و کارکنان اداره بهزیستی شهرستان گفت: امروز در بخش حمايتي افرادي كه نياز به خدمت، به واسطه معلوليت‌ها و محروميت‌هاي خود دارند، خدمات خوبي را در مجموعه بهزيستي شهرستان شاهد بوده‌ اند و جامعه هدف از اين دستگاه دولتي رضايت نسبي دارند.

حیدری منش افزود: شكل خدمات بهزيستي با شكل خدمات اداري متفاوت است و عشق ورزيدن به همنوع ، همدلي و ايجاد مودت از جنبه های آن است و اين مستوجب پاداش خداوند است.

وی گفت: الحمدالله در بحث سيل به واسطه حمايت از اقشار آسيب‌پذير، بهزيستي شهرستان فيروزكوه اقدامات خوبي را انجام داد.

فرماندار فیروزکوه تصریح کرد: در مورد شيوه عملكرد بهزيستي امروز با نگاه به اين كه متولي رصد و پيمايش كمك به مددجویان بخش خصوصي، کارکنان  بهزیستی هستند بايد توجه به شايستگي‌هاي جامعه هدف مدنظر باشد تا بتوان به شكل شايسته‌اي به مددجويان سازمان، خدمات‌رساني نمود و اقشار آسيب‌پذير همواره مدنظر شما قرار داشته باشند. 

حیدری منش ابراز امیدواری کرد: با خدمت رسانی بهتر و  اقدامات مناسب در جهت  توانمندسازي مددجويان سازمان بهزيستي گام‌های موثری برداشته شود.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 9 مرداد 1403
  • توسط بنیامین صادقی/ خبرنگار فرمانداری فیروزکوه
  • تعداد بازدید 0
Aa