"تاکید فرماندار فیروزکوه به اعضای هیئت رئیسه شورای روابط عمومی شهرستان فیروزکوه"تولید محتوای مناسب در کنار انعکاس بازخورد اخبار اهمیت ویژهای دارد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری فیروزکوه محمد حیدری منش در نشست شورای روابط عمومی که با حضور رحماندوست بخشدار مرکزی، سید مهرداد حسینی مدیر روابط عمومی فرمانداری فیروزکوه و دیگر اعضای هیات رئیسه در بخشداری مرکزی برگزار شد گفت : برای مردم مهم است که بدانند کارگزاران و خادمانشان در دولت چه اقداماتی را انجام میدهند و با تقویت این موضوع مسلماً مشارکت و درک آنها از وقایع و خدمات در حال انجام بیشتر خواهد بود.
وی افزود : روابط عمومی ها علاوه بر انتقال پیام اصلی ادارات و نهادهای خود ، باید بازخوردها را هم مورد بررسی قرار دهند.
فرماندار فیروزکوه با تاکید بر افزایش تعامل میان روابط عمومی ها با رسانه ها گفت: قبل از آنکه خبری از سوی رسانه ها منتشر شود فرآیند آن باید از طریق روابط عمومی ها مد نظر قرار گرفته و علاوه بر انتشار اقدامات برجسته سازمان و دستگاه مربوطه ، بازخورد آنها هم لحاظ شود .
حیدری منش تصریح کرد: هفته دولت فرصت مناسبی ست تا روابط عمومی ها دستاوردها و خدمات خود را برای مردم تشریح کنند.
وی با اشاره به تاثیر و کمک روابط عمومی ها در بحران نيز اشاره كرد و اذعان داشت: بايد مردم از بحران و امدادگرانی كه شب و روز زحمت می كشند مطلع شوند و قطعاً روابط عمومی ها نيز اين اعتقاد را دارند و تلاش می كنند.