شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 21 آذر 1402
کد 12098

سند مالکیت بستر رودخانه ورسخواران فیروزکوه به نام دولت صادر شد

 مدیر شرکت آب منطقه ای فیروزکوه گفت: با تلاش و پیگیری های واحد حقوقی امور آب، سند مالکیت بیش از ۹۳ هزار و ۲۸۰ مترمربع از زمین‌های بستر رودخانه ورسخواران در حوزه عملکرد این شرکت به نام دولت جمهوری اسلامی ایران صادر شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای شهرستان فیروزکوه، علی اکبر حسینی رمدانی مدیر شرکت آب منطقه ای فیروزکوه گفت: در نتیجه تلاش های انجام شده در سال جاری و به منظور تثبیت مالکیت اراضی بستر رودخانه ها برای اعمال حاکمیت بهتر جهت جلوگیری از هر گونه سوء استفاده با پیگیری کارشناس حقوقی و همکاری اداره ثبت اسناد و املاک مالکیت بیش از ۹۳ هزار و ۲۸۰ متر مربع از اراضی بستر رودخانه ورسخواران با اخذ سند مالکیت به نام دولت جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی شرکت آب منطقه ای تهران تثبیت شد.
وی خاطر نشان کرد: به منظور پیشگیری از تصرفات غیرمجاز و جلوگیری از سودجویی متصرفان، صدور این اسناد در حفظ مالکیت بستر رودخانه و جلوگیری از عدم تجاوز به آن دارای اهمیت بالایی است.
حسینی تاکید کرد: با اخذ سند مالکیت برای اراضی بستر مجاری آب های سطحی اساسا با تثبیت مالکیت دولت به تولیت وزارت نیرو (شرکت آب منطقه ای تهران) هر گونه سوء استفاده احتمالی برای تصرفات بستر و حریم منتفی خواهد شد و امور آب در نقش حاکمیتی خود با هر گونه تخلف و تصرف مطابق با قانون برخورد لازم را به عمل خواهد آورد.

 

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 21 آذر 1402
  • توسط سید مجتبی حسینی/ادمین فرمانداری فیروزکوه
  • تعداد بازدید 2
Aa