شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 30 آبان 1402
کد 12025

طرح اولویت های نیمه دوم سال در همایش شوراها و دهیاران بخش مرکزی فیروزکوه

اولویت های نیمه دوم سال در همایش شوراها و دهیاران بخش مرکزی فیروزکوه طرح و بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان فیروزکوه، محمدصادق رحماندوست، بخشدار مرکزی فیروزکوه، اظهار کرد: همایش شوراها و دهیاران بخش مرکزی فیروزکوه با سه اولویت در شهرستان برگزار شد.
وی افزود: اولویت اول در خصوص انتخابات و برگزاری انتخاباتی پرشور و به دور از حاشیه و سالم بود که به دهیاران، موارد تخلفات انتخاباتی و نوع تبلیغات انتخابات و قوانین انتخابات بیان شد.
رحماندوست با اشاره به فرارسیدن فصل سرما، تاکید کرد: مواردی در خصوص مدیریت بحران در فصل زمستان به دهیاران تذکر داده شد که تعمیر و تجهیز ماشین آلات سطح روستا، نمک پاشی معابر سطح روستا و بحث اسکان اضطراری از مواردی بود که در این زمینه بحث و بررسی شد.
بخشدار مرکزی فیروزکوه در خصوص روستاهای خالی از سکنه، تصریح کرد: بحث نگهبان محله در خصوص روستاهای خالی از سکنه مطرح شد تا بتوانیم امنیت کامل در روستاها را برقرار کنیم.
وی تاکید کرد: بحث ساخت و ساز غیرمجاز در محدوده و خارج از روستا از دیگر موارد مورد بحث در این همایش بود که به صورت جدی به دهیاران و شوراها تذکر داده شده که حتماً موارد ساخت و ساز غیرمجاز گزارش داده شود.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 30 آبان 1402
  • توسط سید مجتبی حسینی/ادمین فرمانداری فیروزکوه
  • تعداد بازدید 2
Aa