فرماندار شهرستان فیروز کوه نیز در این نشست اظهار داشت: هم اکنون ۷۱ اثر تاریخی ثبت شده در شهرستان فیروزکوه شامل بقعه های قدیمی، برج های سنگی و تاریخی، مقبره امامزادگان در روستاها، پل های تاریخی، تپه های باستانی، حجاری تنگه واشی ،حمام های تاریخی ،آبشارها، قلعه های تاریخی و کاروانسراهای باستانی داریم که شهرستان را به یکی از نقاط خاص گردشگری تبدیل کرده است.
محمد حیدری منش گفت: قرار گیری در مسیر سه استان مهم، واقع شدن در کریدرو جنوب به شمال کشور ، وجود مسیر ریلی راه آهن فیروز کوه و قطار گردشگری استان تهران به مازنداران از قابلیت های خاص گردشگری این شهرستان است.
وی با بیان اینکه در منطقه ای با پاکترین هوا سکونت داریم، خاطرنشان کرد: روستای امین آباد شهرستان یکی از چهار نقطه هوای پاک بر کره زمین است و پایگاه GAWمربوط به سنجش آلودگی زمین در این روستا مستقر است.
حیدری منش ادامه داد: وجود دره های سر سبز ،رودهای پرآب ، مراتع حاصلخیز، مقصدی مناسب برای ییلاق در استان تهران است.
این مسئول با بیان اینکه برای استفاده از این ظرفیتهای مناسب گردشگری باید برنامه ریزی کنیم ، اظهار داشت: نیاز داریم که با تامین اعتبار مناسب بتوانیم طرح جامع گردشگری را تدوین کنیم.
فرماندار شهرستان فیروز کوه افزود: در طرح های گردشگری به دلیل اینکه در دشت ممنوعه هستیم آب تخصیص داده نمی شود و لازم هست که برای این مورد استتثنایی قایل شد.
حیدری منش ادامه داد: مشکلاتی که در بوم گردی و گردشگری در سامانه راهدای و حمل و نقل جاده ای وجود دارد ،مسائل زیادی را برای راه اندازی کسب و کار گردشگری ایجاد کرده است و با توجه به ارزیابی سازمان برنامه و بودجه مبنی بر پیشران بودن گردشگری برای توسعه شهرستان درخواست و انتظار داریم در حوزه گردشگری تسهیل گری انجام شود.
وی ادامه داد: بروکراسی زاید اداری در مسیر گرفتن مجوز ، سرمایه گذاران گردشگری را از سرمایه گذاری منصرف می کند.
فرماندار شهرستان فیروز کوه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۴۸۲ شهید و ۲ هزار رزمنده شهرستان، یادآور شد: این شهرستان دارای فرهنگ بومی و غنی است و با توسعه گردشگری زمینه ای برای صدور فرهنگ بومی ایجاد می شود و این در حالی است که شهروندان بارها نقش خود را در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به عنوان یکی از نقاط موثر در فرهنگ ناب شیعی ثابت کردند و در عرصه های مختلف انقلاب پیشرو بودند.