به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر قهرمان
فرماندار شهرستان فیروزکوه به همراه معاون سیاسی امنیتی، انتظامی از بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بازدید و این روز را گرامی داشتند.
به گزارش روابط عمومی بنیاد شهید و امورایثاگران: فرماندار شهرستان فیروزکوه به همراه معاون سیاسی امنیتی، انتظامی از بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بازدید و این روز را گرامی داشتند.
ابوالقاسم مهری فرماندار فیروزکوه در این بازدید با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام و اشاره به کلام امام که فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد، اظهار داشت: خرمشهر با توکل بر خدا و ایمان نیروهای ارتش، سپاه و بسیج و استفاده از همه امکانات موجود و تدبیر صحیح در آن شرایط نابرابر از اشغال دشمن خارج شد. خانواده شهدا، فرزندان برومند خود را در زمانی که کشور به آنها نیاز داشت در راه اسلام و انقلاب تقدیم کردند و این اجری بی پایان در نزد خدای متعال خواهد داشت.و امیدوارم در راه آرمان های انقلاب اسلامی ثابت شدم بمانیم.