جلسه کارشناسی به منظور تعیین نرخ گوشت گرم گوساله و گوسفند در محل اداره صمت برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی اداره صمت فیروزکوه ، جلسه کارشناسی تعیین نرخ گوشت گرم گوساله و گوسفند با ریاست حسینی رئیس اداره صمت و با حضور صادقی رئیس اتحادیه قصابان و دو نفر نماینده دامداران شهرستان در محل اداره صمت برگزار گردید .
گفتنی است در این جلسه آنالیز هزینه مصرف جهت علوفه دام از سوی دامداران طرح گردید .
در ادامه این جلسه رئیس اتحادیه پس از استماع اظهارات دامداران ضمن تایید افزایش قیمت نهادهای دامی و علوفه هزینه های دیگر نظیر حمل و نقل ، هزینه کشتار و نیز افت وزن گوشت را عامل افزایش نسبی قیمت گوشت عنوان نمود .