سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 3 بهمن 1400
کد 10474

برگزاری جلسه کارشناسی نرخ گوشت قرمز در شهرستان فیروزکوه

جلسه کارشناسی به منظور تعیین نرخ گوشت گرم گوساله و گوسفند در محل اداره صمت برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی اداره صمت فیروزکوه ، جلسه کارشناسی تعیین نرخ گوشت گرم گوساله و گوسفند با ریاست حسینی رئیس اداره صمت و با حضور صادقی رئیس اتحادیه قصابان و دو نفر نماینده دامداران شهرستان در محل اداره صمت برگزار گردید .

گفتنی است در این جلسه آنالیز هزینه مصرف جهت علوفه دام از سوی دامداران طرح گردید .

در ادامه این جلسه رئیس اتحادیه پس از استماع اظهارات دامداران ضمن تایید افزایش قیمت نهادهای دامی و علوفه هزینه های دیگر نظیر حمل و نقل ، هزینه کشتار و نیز افت وزن گوشت را عامل افزایش نسبی قیمت گوشت عنوان نمود .

 

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 3 بهمن 1400
  • توسط آرزو شهرآشوب/صمت/فرمانداری فیروزکوه
  • تعداد بازدید 0
برچسب ها
Aa