به گزارش ایثار: جلسه برنامه ریزی روز وفات حضرت ام البنین علیه السلام و تکریم مادران و همسران معظم شهدا با حضور غلامرضا نیکدل رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ، حجتالاسلام والمسلمین محمد خلیلی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان با محوریت تکریم مادران و همسران شهدای والامقام شهرستان برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه نیکدل رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت:مادران و همسران معظم شهدا در تمام صحنههای دفاع مقدس علاوه بر ایفای نقش مهم مادری و همسری، در کنار مردان حضور داشتند و از جان و سلامتی خود گذشتند.امروز کشور ما به پشتوانه خون شهدا و ایثارگران در برابر دشمنیها ایستاده است و این استحکام معنوی به برکت مادران و همسران این عزیزان است.و اکنون وظیفه ما گرامیداشت این عزیزان است.
در ادامه حجتالاسلام خلیلی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام اظهار داشت: اگر امروز در آسایش و امنیت زندگی میکنیم، به دلیل مجاهدت و ایثارگری فرزندان و همسران این عزیزان است .بنده و همکاران در این نهاد تا جایی که بتوانیم برای مراسم تکریم مادران و همسران معظم شهدا انجام می دهیم.