شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 9 آذر 1400
کد 10170

کارگاه طرح توانمندسازی و کانون یاریگران زندگی شهرستان فیروزکوه انجام شد

اولین کارگاه آموزشی طرح توانمندسازی و طرح کانون یاریگران زندگی شهرستان فیروزکوه با حضور نماینده اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، معاون پرورشی و کارشناس پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مشاوران و مربیان این طرح در سالن شهید سلیمانی برگزار گردید.

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فیروزکوه این کارگاه با هدف ارتقای سطح توانایی مجریان طرح کانون‌ یاریگران زندگی برگزار شد. مصطفیبرجی در این کارگاه راه‌های ارتباط موثر معلم با دانش‌آموزان و رفتار سرنوشت‌ساز معلمان با دانش آموز و راهکار جذب دانش آموز در این کانون و بر تمرکز مسائل آموزشی حول محور هوش هیجانی (اِی کیو) نسبت به هوش آموزشی و حفظ محفوظات ذهنی (آی کیو) تأکید کرد.

   شایان ذکر است طرح کانون یاریگران زندگی با هدف ظرفیت‌سازی برای جلب مشارکت هم‌سالان در پیشگیری اولیه از اعتیاد و رفتارهای پرخطر طراحی و تدوین شده است. در این طرح کوشش بر این است با تشکیل و شبکه‌سازی همیاری‌های دانش‌آموزی و ذی‌نفعان مدرسه و معلم و همچنین توانمندسازی ایشان در زمینه پیشگیری اولیه از رفتارهای پرخطر زمینه‌ای فراهم شود تا دانش‌آموزان با همراهی مربیان و والدین تمامی فرآیند شناسایی رفتارهای پرخطر تا تدوین راهکارهای پیشگیرانه را طراحی و مستندسازی نمایند

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 9 آذر 1400
  • توسط آموزش و پرورش فیروزکوه
  • تعداد بازدید 1
Aa