جلسه بررسی نحوه نظارت بررعایت پروتکل های بهداشتی در کشتارگاه دام با ریاست حسینی رئیس اداره صمت و با حضور دستگاه های اجرایی مرتبط در محل اداره صمت برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی اداره صمت فیروزکوه ، جلسه بررسی نحوه نظارت بررعایت پروتکل های بهداشتی در کشتارگاه دام با ریاست حسینی رئیس اداره صمت و با حضور فرخی رئیس اداره محیط زیست ، صادقی رئیس اتحادیه قصابان و کارشناسان ادارات بهداشت ، دامپزشکی ، شهرداری و فرمانداری در محل اداره صمت برگزار گردید .
حسینی در این جلسه ضمن خیر مقدم به اعضا حاضر گفت : با توجه به اهمیت کشتار های دام در تضمین سلامت و کیفیت گوشت و جلوگیری از انتقال احتمالی بیمارهای خطرناک دامی و مشترک بین انسان و دام به مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از دستکش و ماسک برای اعضای حاضر در کشتارگاه الزامی می باشد .
در ادامه نماینده شهرداری مباحثی مبنی بر اجاره کشتارگاه به بخش خصوصی با الویت اتحادیه قصابان عنوان نمود .
در پایان جلسه فوق سایر اعضای جلسه گزارشی از رفع نواقص موجود در کشتارگاه ها و نقطه نظرات و برنامه های خود در خصوص بالا بردن کیفیت کشتار دام و بالابردن موارد بهداشتی ارائه نمودند .